Så var det dags

Så är den då lanserad, min nya första "riktiga" hemsida. Känns väldigt proffsigt att ha tillgång till bildspel och allt känns mer "på riktigt" än med min gamla som mer var en vanlig blogg.

Framför allt har jag saknat möjligheten till att ha bildspel på sidan. Nu ska jag bara bli kompis med bloggdelen också, än fixar jag bara att ha bilden vid sidan om texten men ska väl lösa sig när jag fått klurat ett tag hur även bloggverktyget funkar.

Att ha hemsida är så mycket enklare nu när man slipper och sitta med htlm koder för att fixa och ändra på sidan.  Där är det massa konstiga symboler, hashtags och andra symboler som man aldrig annars använder, nu är det bara att trixa och dra i färdiga verkyg och vips är sidan klar.

Vore så kul om ni skulle kunna komma med lite synpunkter på hur det hela ser ut.

Etiketter: nyheter

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Camilla » #camillaobettan2016:  ”Vill bara säga att dina foton är fantastiska, du har fångat känslan på ett magis..”

  • LENNART » Pigga killar:  ”Några bra tips på fotostället runt om i vår kommun?”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln