Street Fashion

Borås idag, fotade vackra Jessica, en tjej som önskade lite mer Street Fashion bilder, och det har jag aldrig fotat förut men gav deffinitivt mersmak. Enkel sagt är det avslappnad modefotografering i gatumiljö,.

 

Runt omkring Simonsland i Borås fanns det många fina miljöer att fota i.

Simonsland ligger strtax intill Högskolan i Borås och har förr om åren varit textilfabriker, nu bygger man om och bland annat finns  Textilmuseet och Textilhögskolan här.  Vackert är där  ialla fall och många små undangömda pärlor finns det här. Nedan följer några av de bilder vi fick ihop tillsammans.

loading...
Etiketter: street fashion

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Camilla » #camillaobettan2016:  ”Vill bara säga att dina foton är fantastiska, du har fångat känslan på ett magis..”

  • LENNART » Pigga killar:  ”Några bra tips på fotostället runt om i vår kommun?”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln