Karla och Jean

Under ett "stilla" (läs ösregn) blev så Karla och Jean ett gift äkta par. Och trots regn fick vi till många fina bilder, och som tur var slutade det lagom till festen så vi kunde få till några vackra utebilder på detta fina par.

Festen höll till vid Mariebergsparken och blött och dant som det var fick vi vackert hålla till på asfalten för vackra bröllopsskor och regn är en jobbig kombination för en brud. Men så fina de är tillsammans och festen bjöd på både god mat och gott att dricka, och många kärleksfulla kyssar under kvällen blev det.

Om du klickar på bilderna nedan kommer en större version upp som ett bildspel.

 

Etiketter: bröllop karla o jean

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Camilla » #camillaobettan2016:  ”Vill bara säga att dina foton är fantastiska, du har fångat känslan på ett magis..”

  • LENNART » Pigga killar:  ”Några bra tips på fotostället runt om i vår kommun?”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln