Hopp om livet

Är för närvarande sjukskriven och det är verkligen urtråkigt, hade sett fram emot denna vår med massor av fotograferingar, av studenter, barn och familjer. NU kan jag inte göra något av det och bara invänta bättre tider, och att jag ska må bättre, att orka fotografera gör jag nog, för det är det som är mitt stora intresse och fotografering ger mig enerigi. MEN jag kan ju inte ta betalt och ta emot pengar när jag är sjukskriven och där står jag nu, mitt emellan hötapparna och kan inte göra nått åt det, mer än att kämpa på. 

Har dock lite att se fram emot hade en tävling i början av januari innan jag blev sjuk och den familjen ska jag fota nu i vår, tänker fota mina barn, (de har inget val) Har köpt in en fin klänning som jag har tänkt att ha som gravidklänning, känner ingen som är gravid, men känner ni nån så säg till, Jag fotar i så fall gratis mot att jag visar bilderna på mina sidor. Sedan fotar jag ju allt annat mellan himmel och jord nu när jag inte fotar människor.

För att fota är min energikälla, och har gått två olika workshops under tiden jag varit hemma, och en av dom var just gravidfotografering, och bilderna blev så fina så är så sugen på att testa detta själv. Här får ni lite bilder därifrån.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Camilla » #camillaobettan2016:  ”Vill bara säga att dina foton är fantastiska, du har fångat känslan på ett magis..”

  • LENNART » Pigga killar:  ”Några bra tips på fotostället runt om i vår kommun?”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln