Inför fotografering

Fotade detta alldeles underbara par inför deras bröllop som jag ska fota i augusti.  Kommer att bli en helt magisk dag, med massor av kärlek. Inför fotograferingen är nästan mer viktig än själva bröllopsdagen, fast bara nästan, men det är då brudparet har möjlighet att tala om deras förväntingar på mig, och dels får jag möjlighet att lära känna paret något, dels får vi tillsammans möjligheten att leta efter vackra ställen att fota på.

OCH vackra stället och fota på hittade vi minsann. Vi var i trakten vid Vänga, både intill kyrkan men även vid Vänga kvarn, en helt fantasisk plats med grönt och vatten och små stigar, perfekt för bröllopsfotograferi. Kommer och bli så kul.

Klicka på bilden så kommer den upp i större läge.
 

Etiketter: bröllop

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Camilla » #camillaobettan2016:  ”Vill bara säga att dina foton är fantastiska, du har fångat känslan på ett magis..”

  • LENNART » Pigga killar:  ”Några bra tips på fotostället runt om i vår kommun?”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln