#camillaobettan2016

Lördag och det är bröllopsdags, bröllop är alltid underbart att fotografera, idag var det Camilla och Bettans tur, platsen var Vänga Kyrka, och omgivningen runt Vänga är helt fantastisk och vädergudarna kunde inte vara mer gynnsamma, som upplagt för ett perfekt bröllop med andra ord.

Här får ni en liten tjuvkik på några av alla bilder jag fotat idag, och jag blir alltid förskräckt när jag kollar på minneskortet och ser hur många bilder jag tagit, men det blir lätt så när man blir inspirerad av ett sådant vackert par som Camilla o Bettan, med sin fantastiska dotter Ella.

Klicka på bilderna så kommer ett litet bildspel upp.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Camilla » #camillaobettan2016:  ”Vill bara säga att dina foton är fantastiska, du har fångat känslan på ett magis..”

  • LENNART » Pigga killar:  ”Några bra tips på fotostället runt om i vår kommun?”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln