BARN

Vet du en av de finaste stunder som finns som förälder är när man på kvällen tittar in till sina barn och de ligger och sover sött i sina sängar, visst vill man då bara stanna tiden? Eller när barnet tar sina första steg, wow de kan gå, får sin första tand, eller tappar sin första. Det är de små stunderna i livet hjärtat bara vill brista av glädje och stolthet, och man tänker, men så stor mitt barn blivit.

Som småbarnsförälder mellan alla blöjbyten och hämtningar och lämningar på förskolan är det lätt att glömma av att njuta på vägen.  Just där då mitt i all stress inse att de gång lämnar hemmet som en vuxen individ. Barn växer så fort, och hur man än önskar kan man inte stanna tiden, men man vill så gärna fånga varje viktigt stund med sin mobil, och man klickar på, bilden kanske hamnar på Facebook eller möjligtsvis på Instagram. Men visst vore det kul att även kunna ha fina bilder du kan sätta på väggen, och spara för framtiden? 

Med fyra vuxna barn och fyra barnbarn, vet jag både hur det är att vara småbarnsförälder med blöjbyten, snuva och tvätt upp till armbågarna tills den dagen kommer när den älskade stora sonen (nu 34 år) gifter sig, skaffar hus för att sedan få två små egna döttrar. Den dagen jag låg med min äldste son på magen, skrynklig och söt i mina armar, min älskade lille min förstfödde. Inte kunde jag då  jag en gång både skulle bli mamma till fyra barn, två pojkar och två flickor, bli farmor OCH mormor till fyra underbara små tjejer. På mitt dagliga arbete träffar jag också barn varje dag. Barn har varit och är en stor del av mitt liv. Som förskollärare brinner jag verkligen för barnens rätt att få vara sig själv.

Låt mig få fotografera era barn så får ni bilder att minnas och spara. Jag leker fram bilder och strävar efter att få fram barnets äkta glädje och försöker alltid att se till att barnen har kul. Jag pratar alltid MED barnen när jag fotograferar  för då just i stunden är barnet alltid viktigast. För barn är vår framtid och det käraste vi har.  

Jag är utbildad förskollärare med lång erfarenhet med att jobba tillsammans med barn. Detta gör att jag har en förmåga att fånga barnet i stunden. Jag leker mig fram till bilden och pratar med barnen så de inte tänker på att de blir fotograferade.  Detta gör att du kommer att få fina och naturliga bilder på barn.

I varje paket ingår digitala filer i både högupplöst och lågupplöst format. Detta för att ni ska kunna skapa ett eget digitalt album att visa för släkt o vänner.  Jag har en avgift för själva fotograferingen på 950 kronor sedan väljer ni själv hur många bilder ni vill köpa till. Detta gör det hela enkelt och ni har koll på kostnaden från början. Självklart är det högupplösta bilder som gäller.

Så här går det till

När du hör av dig till mig och bestämt dig för en fotografering, så betalar du en fotograferingsavgift på 950 kronor, jag skickar en faktura där de villkor som gäller står. Jag fotograferar ute i naturligt ljus och tar en kostnad av 25 kronor per mil utanför Mark. Vid babyfotografering är vi naturligtvis inne, vi fotograferar då vid ett ljust fint fönster hemma hos mig och jag använder mig av reflexskärm för att hjälpa det naturliga ljuset.

Vi tillsammans väljer tid och plats, och vi fotograferar ute. Ni fotograferas utomhus på Mariebergsparken/Ramsholmen eller någon annanstans där det passar er bäst. Jag fotograferar ute i naturligt ljus och tar en kostnad av 25 kronor per mil utanför Mark. Eftersom vi fotar UTE kan det bli inställt med kort varsel om vädret är dåligt men då bokar vi om och ingen extra kostnad tillkommer.  Vi fotograferar i ca en timme,  och därefter får ni ert urval av bilder ca: 40-50 styck i ett eget webbalbum. Därefter väljer ni hur många bilder ni vill köpa och väljer paket efter hur många bilder ni vill ha. Se paket nedan.

Klädtips, ha gärna ljusa kläder, undvik starka färger eller tryck, matcha gärna kläder på syskon utan att det känns allt för uppstyltat och stylat, har ni andra funderingar är ni välkomna att fråga.

Efter fotograferingen är då det egentliga arbetet för mig börjar, det är då som bilderna ska väljas ut, granskas och redigeras, själva bildbehandlingen. Varje foto fixat till och väljs ut nogrannt för att ni ska få det bästa urvalet av bilder. Denna tid tar minst lika lång tid som själva fotograferingen

När jag har redigerat dina bilder kommer du få en länk med dina bilder till ett eget webbalbum, Bilderna kan ni titta på i lugn och ro innan ni bestämmer er för vilket paket ni önskar köpa. När du betalt ditt utvalda paket leverarar jag bilderna på ett USB

Klädtips, ha gärna ljusa kläder, undvik starka färger eller tryck, matcha gärna kläder på syskon utan att det känns allt för uppstyltat och stylat, har ni andra funderingar är ni välkomna att fråga.


 

Villkor

De fullständiga villkoren regleras i ett kontrakt som skrivs mellan kund och fotograf vid er fotografering (skickas för påsikt innan fotograferingen). Alla bilder visas i ett privat webbalbum för er innan full betalning. Därefter levereras bilderna till er. En bokningsavgift på 950 kronor betalas vid bokningstillfället. Alla priser är inklusive moms, och betalning sker via Frilans finans. Reseersättning tillkommer med 25 kr/mil vid resor över 3 mil från Kinna. Bilderna får användas fritt för privat bruk (utskrifter, bloggar, Facebook m.m.). Om bilderna publiceras på internet eller i redaktionella sammanhang måste alltid fotograf anges. Det är inte tillåtet att göra ändringar i bilderna utan mitt tillstånd. Jag förbehåller mig rätten att använda bilderna i min marknadsföring

Priser

Jag tar en fotograferingsavgift på 950 kronor i detta pris ingår, fotografering, redigering, och ett eget webbalbum där ni därefter väljer ut det paket du önskar köpa till, ju större paket ju mer bilder får du. Givetvis får du alltid alla bilder i även i webformat för delning på nätet. Önskar man så kan man även via mig beställa färdiga utskrifter och förstoringar meddela detta i så fall så bifogas prislista för detta.
 

MINI                                 1500

I det lilla paketet får du 5 utvalda bilder i utskriftformat.   Detta passar för dig som önskar bilder till CV eller bara önskar någon enstaka bild.  Ni får välja bilder från ett eget webbalbum och jag skickar sedan bilderna via dropbox för nedladdning.
 

Ja, jag vill veta mer:

MIDI                               2500

I mellanpaketet får du 20 bilder i högupplöst format, du väljer ut dina bilder via ett eget webbalbum passar den lilla familjen där ni får bilder på era barn samt på hela familjen.  Ni får välja bilder från ett eget webbalbum och bilderna skickas sedan för nedladdning via dropbox.
 

MAXI                             3500

I stora paketet får du alla bilder i ert urval, ca: 40 - 50 bilder i ett högupplöst format, ni får bilderna till påsikt på ett eget webbalbum och därefter skickas bilderna till er på ett USB minne.  Alla bilder skickas även i en lagom stor webbupplösning.