Bröllop

Det vackraste som finns är kärlek, och ni båda har bestämt er för att ni älskar varandra, och vill ge varandra en gemensam framtid. Och en framtid tillsammans med den man älskar mest, finns det något vackrare? 

Att jag då får vara en liten, liten pusselbit av er kärlek och få äran att fotografera den dagen kärlek binds samman, den äran är bland det bästa man kan få vara med om som fotograf. Min önskan är att ni båda ska minnas er egen dag så ni kan bevara allt inte bara i minnet utan även som bilder. Dessa bilder ska följa er väg genom livet, därför jobbar jag som fotograf med äkta glädje och skratt, ögonblick som jag är där för att föreviga. 

Det viktigaste för mig under en fotografering är att just ni båda känner er bekväma, att ni kan känna varandras kärlek och bara få njuta av att få en stund tillsammans med mig.

 Du kan välja på flera olika paket beroende på hur många timmar ni vill att jag ska bevara åt er. Min bildstil är naturliga bilder och jag försöker undvika för mycket stel posering, men självklart hjälper jag er under er fotografering så ni känner er avslappnade framför kameran.

I varje paket ingår digitala filer i både högupplöst och lågupplöst format. Detta för att ni ska kunna skapa ett eget digitalt album att visa för släkt o vänner.

Information

I alla paket ingår ett förberedelsemöte, där vi tillsammans går igenom era funderingar och önskemål inför just ert bröllop. Provfotografering i god tid på plats, 5 högupplösta bilder ingår, (skickas via dropbox) Dessa bilder passar superbra att använda till era bröllopsprogram.  Alla de bästa bilderna  från bröllopet får ni i högupplöst format levererade på ett USB, hur måga beror på valt paket.  Alla bilder levereras även i mindre web-upplösning som passar för web.  
 

Paket

Porträttpaketet
1,5 timmes fotografering

-  Konsultation online där vi går igenom era önskemål
- Provfotografering på plats
- Ca 1,5 timmes porträttfotografering
- Ca: 50 bilder levererade digitalt
PRIS: 4500 kronor
 

Porträtt- och vigselpaketet
3 timmars fotografering

Vigsel o porträtt 3 timmar
Ett lagom paket där vi hinner med de allra viktigaste sakerna på er dag, som porträtt, vigsel och mingel utanför kyrkan, beräkna ca: 1,5 timmar för porträtt som med fördel tas före vigseln.
-  Konsultation där vi går igenom era önskemål
- Provfotografering på plats
- 4 timmars fotografering
- Ca: 150 bilder levererade på ett USB
PRIS: 7 500 kronor
 

Halvdagspaketet
6 timmars fotografering

Halvdag 6 timmar
Halvdagspaketet passar för er som vill dokumentera lite mer av er speciella dag, så som förberedelser, porträtt, vigsel, mingel vid mottagningen fram till festen.
- Konsultation där vi går igenom era önskemål
- Provfotografering på plats
- 6 timmars fotografering
- Ca: 300 bilder levererade på ett USB
PRIS: 11 500 kronor

Heldagspaketet
ca 10 timmars fotografering

Erbjuder för närvarande inte heldagspaket.

Information

När du hör av dig till mig och bestämt dig för en fotografering, så betalar du en fotograferingsavgift på 15 % på valt paket, dessa pengar betalas inte tillbaka vid eventuell avbokning. Jag fotograferar ute i naturligt ljus och tar en kostnad av 25 kronor per mil utanför Mark. 

De fullständiga villkoren regleras i ett kontrakt som skrivs mellan kund och fotograf vid första mötet. Alla bilder visas i ett privat webbalbum för er innan full betalning, därefter levereras bilderna till er. En bokningsavgift på 15 % av beloppet betalas vid bokningstillfället. Alla priser är inklusive moms, och betalning sker via Frilans finans. Reseersättning tillkommer med 25 kr/mil vid resor över 3 mil från Kinna. Bilderna får användas fritt för privat bruk (utskrifter, bloggar, Facebook m.m.). Om bilderna publiceras på internet eller i redaktionella sammanhang måste alltid fotograf anges. Det är inte tillåtet att göra ändringar i bilderna utan mitt tillstånd. Jag förbehåller mig rätten att använda bilderna i min marknadsföring. 

Efter fotograferingen är då det egentliga arbetet för mig börjar, det är då som bilderna ska väljas ut, granskas och redigeras, själva bildbehandlingen. Varje foto fixat till och väljs ut nogrannt för att ni ska få det bästa urvalet av bilder. Denna tid tar minst lika lång tid som själva fotograferingen. Detta arbete tar ca 3-4 veckor.

När jag har redigerat dina bilder kommer du få en länk med dina bilder till påseende i ett eget webbalbum, Bilderna kan ni titta på i lugn och ro innan du betalar ditt paket och när du betalt din faktura så leverarar jag bilderna på ett USB
 
 

JA jag vill veta mer