Om mig

Hej jag hetar Ing-Marie och är en kvinna i mina bästa år, 57 år, och känner mig i huvudet likadan som när jag först anlände till denna jorden, för vet ni, även om kroppen blir äldre så är alltid sinnet detsamma, om än klokare och förhoppningsfullt visare. Jag bor i Kinna med min man, har fyra barn och fyra barnbarn alla mellan 34 år ner till 1 år.

Kvar hemma finns min 20 årige son annars är huset är läskigt tomt utom när alla kommer på besök, då är huset fullt av barn och barnbarn, sambos och äkta makar. En hemlighet är just med vuxna barn och barnbarn, är att det är underbart när de kommer på besök, och en välsignelse när de åker. Annars till vardags jobbar förutom att fotografera er såklart, så är jag en förskollärare och umgås med de minsta på förskolan.

JA jag har alltså alltid arbetat med barn både hemma och på jobbet och nu är det barnbarnens tid. För några år sedan valde jag att gå ner till halvtid som förskollärare för att för att få tid för mig själv och göra andra saker. Att få tid över och ha tid till att både krama barn på jobbet och få mer tid för vuxensaker, som när jag får träffa och fotografera brudpar till exempel är helt perfekt för mig. 

Annars är jag en glad tant som egentligen aldrig förstått att ålder ska vara något hinder för drömmar. Annars så kan jag kan spela gitarr fast bara ensam i soffan glatt sjungande en sjöman älskar havets våg och kommer någon in slänger jag undan gitarren och rodnar.  Är som en fisk i vatten, och poppar gärna en skål med popcorn på fredagskvällen. Jag älskar också att tävla med mina "vanliga" bilder och har fått flera pris för mina bilder. Jag har även gått en hel del workshops för att kunna ge just dig det där lilla extra.

Ing-Marie fotograf på Fotofröjd

 du har lyckas fånga deras innersta på ett sätt jag inte sett tidigare

du tar fantastiskt vackra bilder.

Du har fångat sann kärlek