Om mig

Hej välkommen in till mig, jag heter Ing-Marie och har sysslat med fotografering sedan 2011, jag är ordförande i Kinna fotoklubb och är även utbildad förskollärare. Jag älskar att tävla med mina bilder och har fått flera pris för mina bilder. Jag har även gått en hel del workshops för att kunna ge just dig det där lilla extra.

Barn har varit en stor del av hela mitt liv, jag jobbar med barn, har fyra egna barn, och fyra barnbarn, kameran har alltid varit med mig som en vän och jag har ständigt dokumnterat mina barns uppväxt. Därför vill jag även ge just er möjligheten att få leka framför min kamera, oavsett om du är ett barn eller en brud. Jag älskar att fånga äkta lyckliga stunder, och blir överlycklig när jag ser barnens lekglädje på bild och äkta lycka framför kameran. 

Jag är en observatör och en iakttagare som ser ögonblick och har en förmåga att fånga äkta stunder av er tillsammans. Min bildstil är naturliga bilder, tagna under lek eller avslappnade bilder på ert bröllop, där vi tillsammans arbetar fram bilder så ni blir nöjda. Gillar färglada bilder med lek och stoj. Eller en skön avslappnad stund tillsammans med er vuxna. Tar gärna bilder ute men en liten bebis funkar att ta vid ett stort fönster. Hör av er så bestämmer vi tillsammans hur ni vill ha det. 

mina bilder så ni har ett hum om vad ni kan förvänta er.  Ni är varmt välkomna att höra av er för en fotografering, 

Ing-Marie på Fotofröjd

Workshops och utbildningar

Två dagars workshop Bröllop och modellfotografering  med Benny Ottosson Lärare på Moderskeppet
Två dagars kurs Porträttfotografering utomhus med Bo Hellman på Abecita i Borås
Två dagars kurs i Studiofotografering med Bo Hellman på Abecita i Borås
Två dagars kurs i Beloved fotografering samt företagande med Designing you_Cecilia Berglund Phil samt Linda Rehlin Kruse båda lärare på Moderskeppet
Två timmars workshop gravidfotografering med Emelie Ohlsson
Webbkurser:
Nyföddfotografering med Gabriella Soutine
Magiska barnbilder med Gabriella Soutine

 

 du har lyckas fånga deras innersta på ett sätt jag inte sett tidigare

du tar fantastiskt vackra bilder.

Du har fångat sann kärlek