Student

Visst är väl våren helt magisk, det innebär att snart kantas våra gator av STUDENTER. Jag blir alltid så nostalgisk och kan aldrig hålla tillbaka tårarna när jag ser lastbilsflak fulla av glada skrattande, sjungande studenter.

Har du en egen student i år, så GRATTIS, det är helt fantastisk att se sitt barn faktiskt denna dag och tror att många föräldrar fäller en och annan tår den dagen.  Efter att ha klarat av hela 4 studenter i mitt hus vet jag hur mycket det finns att tänka på, man vill ju gärna att allt ska bli så bra som möjligt. Så har du missat att boka fotograf, så misströsta inte, som tur var så har jag fortfarande några lediga tider över. 

Är du student och tar du studenten i år, grattis du är på väg ut i livet och du tar ett stort liv ut i världen. Men såklart vill du gärna föreviga denna stora dag för både dig själv men just kanske mest för din familj.  Jag fotograferar dig gärna tillsammans med en kompis, då fotar jag er båda till samma pris och ni kan dela på kostnaden, och ni kan med fördel dela på ett paket (se nedan.)  Jag rekomenderar er då att välja maxi paketet ni får då hela 25 bilder var att dela på, till halva priset.

Boka eller skicka förfrågan via formuläret längst ner på sidan. 

Så här går det till

När du hör av dig till mig och bestämt dig för en fotografering, så betalar du en fotograferingsavgift på 750 kronor, jag skickar en faktura där de villkor som gäller står. Jag fotograferar ute i naturligt ljus och tar en kostnad av 25 kronor per mil utanför Mark.
 
Vi tillsammans väljer tid och plats, och vi fotograferar ute.  Ni fotograferas utomhus på Mariebergsparken/Ramsholmen eller någon annanstans där det passar er bäst. Jag fotograferar ute i naturligt ljus och tar en kostnad av 30 kronor per mil utanför Mark. Eftersom vi fotar UTE kan det bli inställt med kort varsel om vädret är dåligt men då bokar vi om och ingen extra kostnad tillkommer.  Vi fotograferar i ca en timme,  och därefter får ni ert urval av bilder ca: 40-50 styck i ett eget webbalbum. Därefter väljer ni vilket paket ni vill ha och hur många bilder ni vill köpa.
 
Efter fotograferingen är då det egentliga arbetet för mig börjar, det är då som bilderna ska väljas ut, granskas och redigeras, själva bildbehandlingen. Varje foto fixat till och väljs ut nogrannt för att ni ska få det bästa urvalet av bilder. Denna tid tar minst lika lång tid som själva fotograferingen.
 
När jag har redigerat dina bilder kommer du få en länk med dina bilder till ett eget webbalbum, Bilderna kan ni titta på i lugn och ro innan ni bestämmer er för vilket paket ni önskar köpa. När du betalt ditt paket leverarar jag bilderna på ett USB
 
Klädtips, ha gärna ljusa kläder, undvik starka färger eller tryck, matcha gärna kläder på syskon utan att det känns allt för uppstyltat och stylat, har ni andra funderingar är ni välkomna att fråga.

Villkor

De fullständiga villkoren regleras i ett kontrakt som skrivs mellan kund och fotograf vid första mötet. Alla bilder visas i ett privat webbalbum för er innan full betalning, därefter levereras bilderna till er. En bokningsavgift på 15 % av beloppet betalas vid bokningstillfället. Alla priser är inklusive moms, och betalning sker via Frilans finans. Reseersättning tillkommer med 25 kr/mil vid resor över 3 mil från Kinna. Bilderna får användas fritt för privat bruk (utskrifter, bloggar, Facebook m.m.). Om bilderna publiceras på internet eller i redaktionella sammanhang måste alltid fotograf anges. Det är inte tillåtet att göra ändringar i bilderna utan mitt tillstånd. Jag förbehåller mig rätten att använda bilderna i min marknadsföring.

 Mina olika paket

MINI                                    1500

I det lilla paketet får du 5 utvalda bilder i utskriftformat.   Detta passar för dig som önskar bilder till CV eller bara önskar någon enstaka bild.  Ni får välja bilder från ett eget webbalbum och jag skickar sedan bilderna via dropbox för nedladdning. summa: 2 250

MIDI                                   2500

I mellanpaketet får du 20 bilder i högupplöst format, du väljer ut dina bilder via ett eget webbalbum passar den lilla familjen där ni får bilder på era barn samt på hela familjen.  Ni får välja bilder från ett eget webbalbum och bilderna skickas via ett USB. total summa: 3 250 
 

MAXI                               3500

I stora paketet får du alla bilder i ert urval, ca: 40 - 50 bilder i ett högupplöst format, ni får bilderna till påsikt på ett eget webbalbum och därefter skickas bilderna till er på ett USB minne.  Alla bilder skickas även i en lagom stor webbupplösning. summa: 4 250

Jag vill boka eller veta mer: